Om oss

Välkommen till gaxsjokulturdagar.se – din digitala plattform för att utforska och njuta av kulturella pärlor i Gaxsjö och dess omgivningar! Vi är passionerade om att dela med oss av spännande händelser, konstnärliga uttryck och kulturella upplevelser som präglar Gaxsjös unika själ.

På vår blogg strävar vi efter att lyfta fram det rika kulturlivet i Gaxsjö och skapa en gemenskap där alla kan delta. Här hittar du artiklar om lokala konstnärer, kulturevenemang och berättelser om det fantastiska kulturarvet som omger oss.

Vi tror på kraften hos gemenskap och kreativitet, och vi är dedikerade till att främja det kulturella arvet i Gaxsjö. Oavsett om du är konstnär, kulturälskare eller bara nyfiken på vad Gaxsjökulturen har att erbjuda, hoppas vi att du hittar inspiration och glädje här på gaxsjokulturdagar.se.

Följ med oss när vi utforskar och firar de kulturella skatterna i Gaxsjö. Tack för att du är en del av vår kulturella gemenskap och för att du delar din passion för Gaxsjös rika kulturliv!